Over mij

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Meike: een afgestudeerd food designer met een grote passie voor vegetarische voeding en illustreren. Ik verdiep me graag in voeding, want ik vind het belangrijk dat je je lichaam niks te kort doet. Naar mijn idee zijn we daar tegenwoordig veel te weinig mee bezig en hebben we vaak geen idee meer wat wel en niet gezond is. Er is ook zo veel tegenstrijdige informatie! Ik ben geen voedingsdeskundige, maar ik ben wel iemand die heel veel onderzoek doet naar voeding. De resultaten die ik tijdens deze zoektochten doe, wil ik graag met je delen (scheelt je weer een hoop werk 😉 ). Ik wil mensen weer bewust maken van onze voeding en de effecten die het heeft op ons lichaam. 

Behalve algemene onderwerpen over voeding en gezondheid richt ik me ook veel op het vegetarische dieet, omdat ik zelf al geruime tijd vegetarisch ben. Ik wil laten zien dat deze lifestyle makkelijk en toegankelijk is voor iedereen en dat met een beetje kennis je lichaam niks te kort komt. En natuurlijk deel ik ook mijn vegetarische recepten met je!

De illustraties op deze blog maak ik allemaal zelf, met heel veel plezier. Tekenen is altijd al mijn grootste hobby geweest en dat kan ik nu mooi combineren met mijn passie voor eten.

Dus ben je op zoek naar informatie over gezond leven, het vegetarische dieet of zoek je vegetarische gerechten: dan ben je hier op het juist adres!

Voor vragen kun je altijd mailen naar info [@] theveggietarian.nl ! Je vindt The Veggietarian trouwens ook op Facebook, Instagram, Bloglovin en op They draw and cook

Veel plezier!

1 Comment

  • Hoi Meike,

    Super leuke blog!! Ik ga zeker het een en ander uitproberen. Ik wens je heel veel succes en heel veel plezier met het illustreren en schrijven!! Ik ga je volgen!!

    Groetjes Selma

Laat een bericht achter

Hey, leuk dat je een reactie wilt achterlaten! Vul onderstaande velden in en plaats je bericht. Het kan eventjes duren voordat je bericht zichtbaar wordt.