Gestoofde paprika

Gestoofde paprika

Paprika’s zijn mijn favoriete groenten en het liefst eet ik ze gestoofd. Ik ga je vandaag mijn recept laten zien: gestoofde paprika. Ik vind dit een van de lekkerste dingen om te eten, je zou me hier bij wijze van spreken ’s nachts wakker voor mogen maken. Ik heb dit recept van mijn schoonvader, die het dit zo heerlijk klaar kan maken.Gestoofde paprika

Voor 4 personen heb je nodig:

6 paprika’s
2 tenen knoflook
Zwarte olijven zonder pit
Olijfolie
Water

Snijd de knoflook in kleine stukjes en gaar deze zachtjes in een pan met een beetje olijfolie. Snijd de paprika’s in reepjes en voeg deze toe aan de pan. Bak tot de paprika zacht begint te worden. Voeg nu een beetje water toe en doe de deksel op de pan. Laat de paprika’s stoven tot deze helemaal zacht zijn. Voeg nu de olijven toe naar eigen smaak. Vind je dat er nog teveel vocht bij de paprika’s zit? Laat de paprika’s nog even op het vuur staan zonder deksel. Naar smaak kun je nog peper en zout toevoegen.

Dit gerecht is zowel warm als koud lekker om te eten. Wanneer ik gestoofde paprika over heb eet ik dit vaak nog bij de lunch op. Houd jij van paprika? En hoe eet je ze het liefst?the veggietarian

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achter

Hey, leuk dat je een reactie wilt achterlaten! Vul onderstaande velden in en plaats je bericht. Het kan eventjes duren voordat je bericht zichtbaar wordt.